بلاگر کیست؟ کلمه‌ی بلاگ یک کلمه انگلیسی و خلاصه شده از کلمه وبلاگ است. بلاگر در لغت به معنای وبلاگ‌نویس است. یعنی کسی که وبلاگ نویسی می‌کند. اما در طول زمان معنای بلاگر دست‌خوش تغییراتی شده است که باعث می‌شود این عبارت را با معنای دیگری بشناسیم.

امروزه این واژه در میان کاربران اینترنت مفهومی فراتر از یک وبلاگ‌نویس ساده را به ذهن می‌رساند. در حقیقت بلاگر به کسی گفته می‌شود که با کسب شهرت و معروفیت در حرفه‌ی خود صاحب نظر باشد و بتواند بر دیگران که او را دنبال می‌کنند، تاثیر بگذارد. چنین شخصی با توجه به دیدگاه خودش و بر اساس تجربه‌ها، نظریات و سلیقه‌ی شخصی خویش در مورد موضوعات مختلف اظهار نظر و تولید محتوا می‌کند و نظرات او مورد قبول مردم است.

اگر هنوز قدم اول را در بلاگ نویسی بر نداشته‌اید، باید کفش‌های آهنین به پا کنید! چرا که راه دور و درازی پیش رو دارید! کارشناسان بلاگینگ پیشنهاد می‌کنند حتی اگر قصد دارید در یکی از شبکه‌های مجازی همچون اینستاگرام فعالیت داشته باشید، ساخت و طراحی یک وب‌سایت را از پروسه کارتان حذف نکنید. بنابراین صفحه شخصی‌تان را در اینستاگرام یا هر شبکه مجازی دیگر ایجاد کنید و لینک وب‌سایت را در مشخصات صفحه قرار دهید. ما در اینجا به شما کمک می کنیم بدون دقدقه نگهداری وساخت یک وب سایت یک صفحه شخصی برای خود داشته باشید و کار بلاگری را تمام و کمال انجام دهید.

از آن‌جایی که مردم برای تصمیم‌گیری در خرید و یا امور دیگر، به سراغ مشورت گرفتن از افراد متخصص می‌روند، بلاگرها هم در زمینه‌های خاصی فعالیت می‌کنند یا بهتر است بگوییم که متمرکز شدن آن‌ها بر زمینه‌هایی خاص به مراتب بهتر خواهد بود تا این که از هر دری سخنی بگویند.

  • ممکن است خاطره‌نویسی کنند و در خصوص زندگی روزمره خود تولید محتوا داشته باشند.
  • در زمینه زیبایی و لوازم آرایشی و بهداشتی و معرفی بهترین‌های این حرفه صاحب نظر باشند.
  • یک بلاگر می‌تواند گردشگر باشد و در زمینه سفر و گردشگری، نقاط دیدنی کشور و جهان، هتل‌ها و… فعالیت کند.
  • ممکن است طنزپرداز باشد و با تولید متن یا کلیپ یا هر محتوایی که مخاطب را بخنداند، هر روز تعداد مخاطبینش را افزایش دهد.
  • یک بلاگر می‌تواند نان تیپش را بخورد! و در زمینه استایل و مد حرفی برای گفتن داشته باشد!
  • ممکن است بلاگرها دغدغه معرفی کتاب، طراحی دکوراسیون، معرفی ورزش و… داشته باشند.
  • ممکن است بلاگرها دغدغه معرفی کتاب، طراحی دکوراسیون، معرفی ورزش و… داشته باشند.
یک نکته مهم

اینکه بخواهیم با یک دسته‌بندی خشک و بسته، چهارچوبی برای انواع بلاگرها تعیین کنیم، تاریخ انقضای مقاله‌مان را جلو انداخته‌ایم! تقسیم کردن بلاگرها به چند دسته محدود کار درستی نیست. هر موضوعی که برای مردم مهم باشد و بخشی از زندگی آنان را در برگیرد می‌تواند بلاگر مخصوص به خود را داشته باشد.